VIDEO / Motocicliști snopiți în bătaie de fostul viceprimar din Tuzla

1223
1
VIDEO / Motocicliști snopiți în bătaie de fostul viceprimar din Tuzla - mitingmoto-1349090593.jpg

Articole de la același autor

Un motociclist a ajuns la spital, după ce a vrut să facă pace între două grupuri, unul de motocicliști și altul de șoferi nemulțumiți, care s-au bătut mai ceva ca într-un film de acțiune, ieri după amiază, pe DN 39.
Totul a pornit de la o șicanare în trafic, între motocicliști și șoferi. La ieșire din localitatea Tuzla, cele două grupuri au tras pe dreapta și s-au luat, efectiv, la bătaie. Nimeni nu a putut să calmeze spiritele, iar cei care au încercat, au fost, la rândul lor, bătuți. Așa i s-a întâmplat și unui motociclist, care a ajuns la spital, prezentând multiple contuzii și fracturi. Bărbatul trecea prin zonă și văzând altercația, a oprit să vadă ce s-a întâmplat și cum poate să calmeze spiritele. Însă ideea lui de a face pace l-a costat scump. El este internat în spital, unde va rămâne ceva timp.

VEZI AICI imagini de la incident


Comentează știrea

Marian Sărăcilă
1 octombrie 2012
Este vorba de Marian Sărăcilă

Care conducea jeep-ul si era beat mort la volan. S-a luat in gura cu motociclisti pe unul aproape l-a lovit acesta cazand pe camp. Marian Sărăcilă fostul vice-primar Tuzla a oprit masina fiind obligat de ceilalti motociclisti, acesta vazandu-se inconjurat l-a sunat pe fisu care a venit cu patru indiviz luandu-i pe toti motociclisti la bataie cu rangile. Marian Sărăcilă a plecat cu masia nu fiisu nefiind gasit de politie la domiciliu. Pacat ca Cuget "Liber" nu relateaza realitatea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5385 secunde