Video VIDEO / NINGE PE AUTOSTRADĂ! TRAFIC ÎN CONDIȚII DE IARNĂ!

1491

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că luni dimineață, 30 noiembrie, se circulă în condiții de iarnă pe A2 București - Constanța și pe A4 Ovidiu- Agigea.


„Precizăm că, pe A2, între kilometrii 10 (loc. Glina, jud Ilfov) şi 130(loc Borcea, jud Călărași)), ninge iar pe alocuri s-a depus un strat subțire de zăpadă. Se acţionează şi se împrăştie material antiderapant. Între Fetești și Constanța plouă iar carosabilul este ud, existând risc de acvaplanare.


Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, viteză redusă, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulaţie”, au transmis polițiștii.
În ceea ce priveşte judeţul Constanţa, de la primele ore ale dimineții, Direcția Națională de Drumuri și Poduri Constanța patrulează cu 59 de autoutilaje pe drumurile naționale din administrare, iar acolo unde este cazul, răspândesc material antiderapant, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță, au transmis reprezentanții instituției.


Reamintim că este în vigoare o atenționare meteo COD GALBEN a Administrației Naționale de Meteorologie, conform căreia în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei, vor predomina ninsorile, iar vântul va avea unele intensificări. cu viteze de 40-45 km/oră, pe alocuri viscolind ninsoarea. Dacă aveți de făcut deplasări, echipați-vă autovehiculele cu cauciucuri de iarnă și conduceți prudent, adaptând viteza la condițiile de drum.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7199 secunde