Video Video. RAZIE DE AMPLOARE PE ȘOSELELE DIN CONSTANȚA, AZI

385
Video. RAZIE DE AMPLOARE PE ȘOSELELE DIN CONSTANȚA, AZI - razie-1554029584.jpg

Articole recomandate

Polițiștii constănțeni au organizat, în cursul zilei de astăzi, o acțiune de amploare pe raza municipiului Constanța, la care au fost angrenate peste 160 de efective din cadrul structurilor competente pe linie rutieră și de ordine publică. În acest context, au fost controlate peste 850 de autovehicule și au fost constatate 22 de infracțiuni, majoritatea la regimul circulației rutiere. 


În data de 31 martie a.c., în intervalul orar 02.00-10.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier Constanța, polițiști din cadrul secțiilor de Poliție urbană 1-5, secțiilor de Poliție Rurală 1 și 2, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic au desfășurat o activitate pe linia respectării legislației în vigoare privind circulația pe drumurile publice, dar și prevenirea și combaterea faptelor antisociale. 


În urma controalelor, polițiștii constănțeni au constatat 22 de infracțiuni, dintre care 14 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, trei pentru conducere fără permis, una pentru conducere sub influența substanțelor psiho-active, două infracțiuni de încredințare a unui autoturism unei persoane care nu posedă permis de conducere și două la Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. 


De asemenea, au fost controlate 856 de autovehicule, fiind aplicate 186 de sancțiuni contravenționale, dintre care 111 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. 


În cadrul acțiunii au fost reținute 17 permise de conducere (dintre care 16 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice) și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare și trei seturi de plăcuțe de înmatriculare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4593 secunde