Video VIDEO. REGIE DE PROST GUST / Șefa Afacerilor Interne, oprită "din greșeală" de polițiști

18713
1
VIDEO. REGIE DE PROST GUST / Șefa Afacerilor Interne, oprită
În toată țara, cu ocazia primei zile a primăverii, IGPR a desfășurat acțiuni în care polițiștii împart flori doamnelor și domnișoarelor aflate în trafic. 


Într-un filmuleț postat de Ministerul Afacerilor Interne este prezentată acțiunea polițiștilor din Capitală, care opresc femeile aflate la volan și le împart câte o floare. În cadrul aceluiași filmuleț, agenții opresc "întâmplător" un autoturism în care se afla, pe bancheta din spate, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Șefa MAI a încercat să se arate surprinsă de gestul polițiștilor, iar după ce a primit un buchet mare de flori, Carmen Dan s-a și pozat alături de agenții aflați pe teren. 


În timp ce șoferițele au primit câte o lalea, pentru șefa MAI, polițiștii au avut, probabil tot întâmplător, un buchet mare de flori. 


"Începutul primăverii este un moment al renașterii, speranței și optimismului. Este un prilej pentru noi să vă urăm o primăvară frumoasă, viață împlinită și mult succes!", se arată în mesajul Ministerului Afacerilor Interne.



În plus, întâlnirea a fost atât de "întâmplătoare" încât Carmen Dan nu se afla la volanul autoturismului, ci pe bancheta din spate, într-un autoturism care avea geamuri negre. Așteptată cu un buchet mare de flori, ministrul Afacerilor Interne a încercat pe cât posibil să pară surprinsă că a fost trasă pe dreapta.


Comentează știrea

Mitica de la Liga
3 martie 2017
A

Vedeti, asa sa va pupati in "spate" sefii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0139 secunde