VIDEO/ Rețea de traficanți de etnobotanice, filată șase luni

224
VIDEO/ Rețea de traficanți de etnobotanice, filată șase luni - conferintaipj-1363705933.jpg
Șase luni de zile - atât au fost filați membrii unei grupări de traficanți de substanțe cu efecte psihoactive (etnobotanice), ce-și desfășura activitatea în municipiul Constanța. Ei achizițioau, transportau, ambalau și comercializau substanțele la prețuri cuprinse între 10 și 20 de lei. Luni, 18 martie, polițiștii și procurorii DIICOT au descins în opt locuințe din municipiul Constanța, dintre care două aflate pe strada Petru Vulcan, una pe B-dul Mamaia, iar una pe strada Unirii. 




"Cu această ocazie, au fost descoperite aproximativ 300 de plicuri cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, un cântar electronic, sume de bani și un dispozitiv de supraveghere stradală. De asemenea, în locuința unuia dintre suspecți a fost găsit și un pistol cu aer comprimat, calibul 6 mm, 1.000 de proiectile metalice de același calibru și mai multe arme albe", a declarat Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța, în cadrul unei conferințe de presă. 










Per total, de la începutul investigațiilor, polițiștii au confiscat peste 700 de pliculețe cu etnobotanice, deținute sau comercializate de membrii acestei grupări. Gruparea infracțională este formată din 12 membri, cu vârste între 17 și 52 de ani, iar 11 dintre ei au primit mandat de aducere la audieri la DIICOT Constanța. În urma audierilor, patru suspecți, dintre care și minorul de 17 ani, au fost reținuți, în cursul zilei de ieri. De asemenea, un al cincilea membru, o femeie, a primit interdicție să părăsească localitatea pentru următoarea lună. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1321 secunde