Video VIDEO ȘOCANT LA CONSTANȚA! Bătrân omorât pe trecerea de pietoni

2271
6
VIDEO ȘOCANT LA CONSTANȚA! Bătrân omorât pe trecerea de pietoni - accident31333438900-1333519699.jpg
Bătrânul de 81 de ani care a fost spulberat, luni, pe o trecere de pietoni din Constanța a murit, la scurt timp, pe patul de spital. Deși șoferița a declarat, imediat după produ-cerea accidentului, că nu con-ducea cu viteză și că dorea, de fapt, să întoarcă autotu-rismul în locul respectiv, ima-ginile surprinse de o cameră de luat vederi din apropiere arată contrariul. Femeia, care con-ducea cu viteză, nici măcar nu a schițat că vrea să oprească mașina pentru a acorda prio-ritate oamenilor ce vor să treacă strada regulamentar, pe "zebră". În înregistrarea video, se vede cum, practic, bătrânul este luat de pe trecere și aruncat câțiva metri mai departe, impactul cu solul fiind unul deosebit de puternic.

Medicii care au venit la fața locului l-au transportat pe bătrân la spital, cu multiple leziuni, dar în scurt timp acesta a intrat în comă. La câteva ore, din cauza compli-cațiilor, bătrânul a decedat.

Potrivit polițiștilor, Georgiana Șerban, de 30 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Renault, și circula dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu, în momentul în care a ajuns în dreptul hotelului Turist, l-a accidentat pe Stan Cocoș, de 81 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal. 

Comentează știrea

MIRUNA
4 aprilie 2012
multi din soferi sunt criminali sangerosi avand in vedere cas nu incetinesc in apropierea trecerilor isi asuma posibilitatea unei crime ca unii sunt batrani sau bolnavi si pot sa nu vada sau sa mearga incet!!

insa vreau sa punctez un aspect pe care l=am mai discutat si au sarit decurin sus unii(probabil soferii care stiu ca incalca regulile de circulatie si nu le convine sa fie filmati).aceasta camera video este probabil a hotelului sau a unei firme....DE CE NU AVEM CAMERE VIDEO /WEB IN ORASUL NOSTRU? DE CE PRIMARIA DROGATULUI NU VREA SA PUNA CAMERE? SIMPLU ... PT CA AR FI FILMATI SI BEIZADELELE UNOR AFACERISTI SI POTENTATI DE PE AICI ,INCLUSIV COPIII PASTAII SAU AI PORCUSOURLUI SAU AI ALTOR POTENTATI!!!...Alooooo mazare,suntem in anul 2012 cand vom avea camere video ca sa vedem pe viu ce accidente si ce se mai intampla in orasul asta?

qwerty
4 aprilie 2012
"da te naiba asta e"

Se pare ca unii dintre noi au o problema la scufita. In urma cu cateva saptamani,un cititor a facut aici urmatorul comentariu: "...ca de zebra e a lor si noi soferii trebuia sa oprim chiar si intr un metru chiar daca avem 20 30 10km la ora! legea e proasta! frate te am calcat pe strada da te naiba asta e! ce cauti pe strada? e vina pietonului si atunci..." Acest comentariu a primit 5 voturi pozitive.Va dati seama ca individul care a postat acest comentariu este la volan in acest moment ? Nenorocica Nicolai si Sulfina Barbu au propus majorarea limitei de viteza iar Alexandru Mazare si Eduard Martin au propus desfiintarea radarelor de pe "soselele patriei". Ptiu,ptiu sa nu-i diochi !. Toti patru mai vor un mandat de parlamentar.Stiti care a fost prima lege modificata de guvernul fesenist in anul 1990 ? Prima lege modificata a fost legea circulatiei auto.In anul 1990 s-a scos obligativitatea efectuarii testului psihologic pentru obtinerea carnetului de sofer. A fost o mare "victorie" revolutionara.Cred ca si iubitorii de animalute gandesc la fel ca cititorul nostru."Te-a omorat un caine ? da te naiba asta e!,ce cauti in cartierul meu ? "

haihui
4 aprilie 2012
pt qwertz

qwerty, eu am obținut permisul în 1991 și am susținut examenul psihologic, așa că nu știu daca ai dreptate. Legat de conducerea preventivă în apropierea trecerilor de pietoni (și nu numai), ai dreptate, dar, dacă ești șofer, spune-mi că nu te-ai întîlnit niciodată și cu pietoni absolut inconștienți, care se aruncă efectiv pe trecere, fără să se uite în stînga sau în dreapta sau care îți traversează în scîrbă, mișcîndu-se ca melcul, că, deh, e dreptul lui.. Nu discut de cazul ăsta, unde e evident că e numai vina șoferului, dar pietonii ar trebui să înțeleagă că și ei trebuie să respecte anumite reguli, inclusiv pe trecerea de pietoni.

qwerty
4 aprilie 2012
Draga "haihui"

Nu sunt genul de om care crede ca le stie pe toate.Nu te contrazic dar doresc sa subliniez altceva in comentariul meu.S-a inradacinat in mintea noastra,a soferilor,ideea ca daca ne-am urcat la volan,viata este mai putin importanta decat interesul nostru de moment.Am fost educati in timp ca sa gandim asa.Pana si limbajul jurnalistilor este deformat.Citesc de multe ori in ziare fraze de genul "a trecut strada prin LOC NEMARCAT" Cu alte cuvine daca un om a trecut strada prin loc nemarcat este NORMAL ca trebuie sa moara.Avem o justificare si putem dormi linistiti.In codul rutier nu este scris si nici nu poate sa stea scris urmatorul articol:Lumea reala arata altfel decat lumea din imaginatia noastra.Lumea reala nu este facuta din soldati disciplinati sau din robotei care merg la piata sau la scoala in formatie militara.Sa fie clar pe carosabil pot ajunge din intaplare si surzi si schiopi si indivizi cu vederea slaba,copii distrati,batrani tristi care se intorc de la mormantul partenerului de o viata,mame disperate care vin de la spital,si multi altii ca ei.Eu nu am nicio justificare sa le iau viata,indiferent ce scrie in legea circulatiei.In DEX accidentul este definit ca un eveniment imprevizibil.Hai sa-i lasam definitia din DEX.Cu stima.

Mihai-G.B
4 aprilie 2012
In sfârsit un comentariu de bun simt

@ querty - Felicitari pentru contributia plina de bun simt (din pãcate foarte rare in replicile on-line) Dacã toatã lumea ar avea mentalitatea d-vostra Romania ar sta MULT mai bine ! Respect !

sofer
4 aprilie 2012
sa invatam de la altii

in multe orase din vest(ROMA) de exemplu,daca vrei sa treci strada,e deajuns sa ridici mana,chiar daca nu esti pe trecere,si esti invitat, politicos, sa treversezi !noi...mai avem, se pare,de invatat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3827 secunde