Video VIDEO. TRAGEDIE PE LITORAL. Un bărbat a murit înecat, pe plaja Modern. Alte patru persoane, la un pas de a-și pierde viața

2776
VIDEO. TRAGEDIE PE LITORAL. Un bărbat a murit înecat, pe plaja Modern. Alte patru persoane, la un pas de a-și pierde viața - salvamariiavertizeaza14084661771-1503152725.jpg
Avertismentele salvamarilor au fost din nou ignorate de turiștii care și-au pus în pericol viața, intrând în apa Mării Negre. Cadrele medicale au fost solicitate să intervină la persoane aflate în pericol de înec în stațiunile Eforie, Neptun și Constanța. 


Dacă la cazurile din stațiunile Eforie și Neptun, 4 turiști au scăpat ca prin minune, nu același lucru se poate spune despre un bărbat care nu a mai putut fi salvat, după ce s-a aventurat în apa mării, pe plaja Modern. În ciuda eforturilor făcute de un echipaj SMURD, viață bărbatului nu a mai putut fi salvată. 


19 persoane și-au pierdut viața înecate, până acum. 




UPDATE -  Bărbatul a fost văzut de salvamari dând din mâini. Nu ar mai fi putut să înoate de la epuizare. Salvamarii au intrat după el, dar deja se înecase, până au ajuns la el. Era puțin trecut de geamanduri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3385 secunde