Video VIDEO. Tupeu mizerabil! Un șofer constănțean blochează ambulanța aflată în misiune

27089
VIDEO. Tupeu mizerabil! Un șofer constănțean blochează ambulanța aflată în misiune - untitled-1534925654.jpg

Articole de la același autor

Un cadru medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și-a vărsat năduful pe o rețea de socializare după ce un șofer nu numai că nu a oferit prioritate autospecialei, dar i-a mai și blocat banda, deși aceasta era în misiune și cu semnalele acustice în funcțiune.


Iată ce povestește femeia: "Regret doar că nu m-am «trezit» să îl filmez pe «dnl» cu câteva momente mai devreme pentru a înțelege mai bine situația de fapt... Cu un tupeu mizerabil, acest individ, după ce ne-a tăiat fața de pe o bandă pe cealaltă fără să țină cont de faptul că autospeciala SAJ se afla în misiune, ne-a blocat la propriu banda de circulație nu înainte de a ne indica cu mâna pe geam că «i se rupe» de faptul că «cerșim» prioritate de trecere... Repet... ne aflam în misiune cu semnale luminoase și acustice în funcțiune...


Ca și acest domn... sunt zeci, poate sute (și nu exagerez) de șoferi zilnic, în trafic... pentrut care ambulanța nu reprezintă nimic mai mult decât o mașină oarecare ...nu contează că liniile 112 sunt supraîncărcate cu solicitări care de fooooarte multe ori sunt în așteptare și pentru că (dar nu numai..) genul acesta de șoferi îngreunează la propriu accesul în trafic echipajelor de salvare!!! Dacă pentru participanții la traficul rutier viața ar avea cu adevărat prioritate, cu siguranța s-ar mai scurta și timpii de ajungere la solicitări... În profesia noastră, o secundă contează înfiorător de mult... Nu îți doresc dragă CT-26-CXL decât atât: să fii sănătos tu și cei dragi ție și să nu ai vreodată nevoie de un echipaj mobil de urgență!!! Sau poate ți-ar fi de ajutor o solicitare către noi... probabil doar atunci vei înțelege cât este de important să oferi prioritate ambulanței în trafic... Nu ne faci NOUĂ vreo favoare, participi indirect la salvarea unei vieți omenești… jmechere!!".


Din păcate, astfel de cazuri se întâmplă zilnic, iar Poliția organizează periodic acțiuni de sancționare a șoferilor neatenți sau mai grăbiți decât Ambulanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0542 secunde