Video VIDEO / Un bărbat a murit în timp ce făcea Live pe Facebook, după ce mașina condusă de soția sa a fost spulberată de tren

493
VIDEO / Un bărbat a murit în timp ce făcea Live pe Facebook, după ce mașina condusă de soția sa a fost spulberată de tren - video-1597658102.jpg

Articole recomandate

Un accident grav de circulație s-a produs sâmbătă în Ploiești, o mașină în care se aflau un bărbat și o femeie fiind spulberată de tren. În urma coliziunii, femeia a fost grav rănită, iar bărbatul a murit, informează Observatorul Prahovean.


Victima ar fi un cântăreț de manele din Ploiești, care se afla într-un live pe Facebook în timpul accidentului.


În filmare se vede cum acesta se află pe locul pasagerului, iar mașina este condusă de femeie. Aceasta se apropie de trecerea la nivel cu calea ferată și pare să se asigure, iar apoi înaintează. Bărbatul strigă, iar apoi urmează impactul.


La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Prahova, precum și o ambulanță SMURD.


Potrivit ISU Prahova, în urma impactului, două persoane au fost încarcerate. Echipajele au descarcerat o femeie, cealaltă victimă încarcerată fiind un bărbat.


Bărbatul a murit la locul accidentului, iar femeia a fost grav rănită și transferată la spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7021 secunde