VIDEO / Un șofer a fost călcat de un alt conducător auto, după un scandal în MAMAIA. Starea sa este CRITICĂ

1557
8
VIDEO / Un șofer a fost călcat de un alt conducător auto, după un scandal în MAMAIA. Starea sa este CRITICĂ - accidentnoaptesmurd112b133188188-1373104272.jpg
A ajuns la spital în stare gravă, după o ceartă în trafic. Supărat că o mașină i-a tăiat calea, un șofer a coborât de la volan să-i ceară socoteală unui alt conducător auto. Acesta nu a stat prea mult pe gânduri și, pur și simplu, a trecut cu mașina peste el. Totul s-a întâmplat vineri noapte, în stațiunea Mamaia.




După ce s-au șicanat în trafic, niște tineri din Constanța și alții din Ploiești au trecut direct la amenințări. Mai grav, unul dintre ei s-a urcat la volan și a trecut peste șoferul celeilalte mașini.


În urma scandalului, șoferul călcat cu mașina a fost transportat la spital în stare gravă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Agresorul este cercetat acum pentru tentativă de omor, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Catalin
6 iulie 2013
mda

Toata lumea stie ca Ploiesti e un oras de tzi.gani

Hai
6 iulie 2013
IDIOTULE

idiotule.. nu-ti doresc sa patesti asa ceva dar meriti

Răspuns la: mda
Adăugat de : Catalin, 6 iulie 2013
Toata lumea stie ca Ploiesti e un oras de tzi.gani
Anonin
6 iulie 2013
Mincinosilor

Nu este nimic adevarat . Soferul constantean a dat cu oglinda peste cel din pitesti si automat acesta a fost cu gura mare si a incasat un pumn in gura de la constantean . A cazut jos si l-a calcat cu masina pe cap ! Sunt martor , sa va fie rusine !

Anonim
6 iulie 2013
Ploiesti

Ploiesti *

elena
6 iulie 2013
crima

ai dreptate.Criminalul ala drogat cu spate financiar si politic ar trebui sa nu mai iasa din inchisoare. si cei care se bucura de crima asta ar trebui sa o patesca si ei

Răspuns la: IDIOTULE
Adăugat de : Hai, 6 iulie 2013
idiotule.. nu-ti doresc sa patesti asa ceva dar meriti
eu
7 iulie 2013

Dar baiatul ala care vroia sa dea peste fata din Tabacarie, a patit ceva?

Oana
8 iulie 2013
Miniti!!

Daca nu stiti ce s-a intamplat, nu mai scrieti! sunt jurnalist și mai mult, am fost acolo cand s-a intamplat! Daca nu aveti declaratii de la martori, nu mai scrieti voi din presupuneri! Cel din Prahova si-a meritat-o din plin, dupa ce au sarit sa-l bata pe constantean.

elena
13 iulie 2013
miniti

sa mori tu proasto ca esti jurnalista? daca da, sa mori calcata pe cap cu amindoua rotile, ca prea ai ura in tine. o meriti din plin.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Week-end pe ritmuri house
Pagina a fost generata in 0.8488 secunde