Video VIDEO. Un șofer care a șicanat în trafic un alt conducător auto, ARESTAT și acuzat de tentativă de omor!

503
VIDEO. Un șofer care a șicanat în trafic un alt conducător auto, ARESTAT și acuzat de tentativă de omor! - sicanare-1455179989.jpg
Un bărbat care conducea o mașină de lux și a intrat intenționat într-o Dacia Logan, este oficial acuzat de tentativă de omor. Acesta a fost reținut de procurori în baza unor probe video.


Un șofer este acuzat de tentativă de omor după o șicanare în trafic. În urmă cu un an, bărbatul care conducea o mașină de lux a intrat într-o Dacie. Incidentul a avut loc în zona Băneasa. În urma șicanării, șoferul Daciei a pierdut controlul volanului, mașina a derapat și a fost la un pas să se oprească într-un cap de pod. Cinci persoane, care se aflau în Dacie, au fost rănite, dar și un pieton, anunta digi24.ro.


Șoferul din București care a fost la un pas să producă o tragedie în trafic în zona Băneasa, a fost reținut de procurorii Parchetului Capitalei. Acesta este acuzat de tentativă de omor, la opt luni de la producerea incidentului. A fost deranjat de șoferul unei dacii, ca atare a decis să îl scoată pur și simplu pe acesta de pe carosabil. Avea 89 de kilometri pe oră și l-a împins foarte aproape de piciorul unui pod. Anchetatorii au fost ajutați de imagini care au surprins momentul și care demonstrează intenția.


Este vorba despre o schimbare de încadrare. Aceasta vine după o perioadă lungă de timp de la producerea accidentului, care a avut loc în vara anului trecut. Explicația oferită de anchetatori este că, în această perioadă, au fost făcute multe expertize criminalistice, iar, astăzi, suspectul a fost chemat la Parchetul Capitalei pentru a fi audiat.


Din informațiile oferite la data respectivă, imediat după producerea accidentului, cei doi, victima și suspectul nu s-ar fi cunoscut, în schimb ar fi existat o șicanare în trafic. Acesta ar fi motivul pentru care șoferul suspect în acest caz ar fi intrat cu mașina în autoturismul Logan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : ACCIDENT LA CONSTANȚA. O VICTIMĂ!
Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident în intersecție  la Trocadero
Pagina a fost generata in 0.582 secunde