Video VIDEO. UPDATE: Victima exploziei dintr-un bloc, transferată la București

217
VIDEO. UPDATE: Victima exploziei dintr-un bloc, transferată la București - explozieblocbuzau333517700-1521982371.jpg

Articole recomandate

Cauza probabilă a exploziei care a avut loc duminică, la etajul al doilea a unui bloc de locuințe din Buzău, este o scurgere de gaze la un mijloc de încălzire locală, potrivit ISU Buzău. Bărbatul în apartamentul căruia s-a produs deflagrația a fost transportat, inițial, la spitalul din localitate, apoi transferat în București, din cauza gravității arsurilor. 


Șeful UPU, Adrian Zoican, a declarat pentru Agerpres că "victima în vârstă de 33 de ani a suferit arsuri de gradul 3-4 pe 55 la sută din corp și a fost transportat la un spital din Capitală". 


Acumularea de gaze realizată în urma acestei scurgeri a dus la producerea unei deflagrații care a afectat, în total, șase apartamente, prezentând fisuri la pereți și alte pagube, potrivit unui prim bilanț al exploziei.

Totodată, au fost sparte de suflul exploziei și unele ferestre din blocurile învecinate.

Alte cinci persoane au avut nevoie de asistență medicală, în urma unor atacuri de panică, iar blocul a fost evacuat, până echipele de specialiști verifică dacă mai există pericol de explozie și dacă a fost afectată structura de rezistență a clădiri.

sursă video: buzau.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.234 secunde