Vila lui Gică Hagi, SPARTĂ DE HOȚI

347
Vila lui Gică Hagi, SPARTĂ DE HOȚI - hagi-1515239717.jpg
Spargeri în serie au avut loc în perioada sărbătorilor la vilele unor persoane importante care locuiesc în zona Pipera. Printre acestea, casa fotbalistului Gheorghe Hagi, dar și cea a ambasadorului Pakistanului în România.





Poliția anunță că până acum nu a fost stabilit un prejudiciu, dar există un cerc de suspecți.

"Din informațiile noastre, cele două imobile ar fi fost păzite, iar în urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost stabilit deja un cerc de suspecți. Un prejudiciu nu a fost stabilit cu exactitate în acest moment, având în vedere că proprietarii nu sunt prezenți și pentru stabilirea exactă a prejudiciului avem nevoie de o evaluare corectă a bunurilor lipsă. Furturile au fost sesizate de către niște angajați ai proprietarilor, iar cercetarile sunt continuate în prezent în vederea documentarii întregii activități infracționale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", a declarat pentru Digi24 Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Ilfov.

Jandarmeria, care asigură paza reședințelor ambasadorilor, spune că, legal, nu poate verifica decât intrările în imobile, iar reședința ambasadorului Pakistanului nu avea sisteme de supraveghere conectate la ghereta paznicului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6422 secunde