Vindea bijuterii contrafăcute

439
O femeie din Constanța este cercetată de polițiști deoarece comercializa bijuterii care purtau însemnele unei mărci protejate fără să aibă documente în acest sens.
Lucica Tiryaki, de 41 de ani, din localitatea Năvodari, este acuzată că în calitate de administrator al unei societăți comerciale avea expuse la vânzare 74,19 grame bijuterii din aur care purtau însemnele unei mărci protejate și care erau susceptibile de a fi contrafăcute.
Deoarece patroana nu a putut prezenta acordul titularului mărcii protejate pentru vânzarea de astfel de obiecte, bunurile în valoare de 5.193,3 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, a mai fost identificată cantitatea de 706,35 grame bijuterii din aur, care erau expuse în vederea comercializării, fără să fie supuse în prealabil operațiunii de marcare.
Și aceste bijuterii în valoare de 49.444 lei au fost ridicate în vederea confiscării.
Lucica Tiryaki este cercetată pentru punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6811 secunde