Vindeau sturion la drumul mare

594
Vindeau sturion la drumul mare - 06sturiondd237a629e-1342080707.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins trei cetățeni care ofereau spre comercializare exemplare de sturion și alte cantități de pește și pescuiau cu trei plase monofilament.


În data de 11 iulie, în jurul orei 13.30, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă au acționat în apropierea stației de taxare Vadu Oii - Giurgeni unde au identificat un bărbat de 38 de ani, domiciliat în localitatea Hârșova, și pe unul de 30 de ani, domiciliat în localitatea Ciobanu, din județul Constanța, care ofereau spre comercializare participanților la trafic diferite specii de pește.

Asupra celor două persoane a fost găsită cantitatea de 24 de kilograme de pește, dintre care aproximativ un kilogram o reprezentau exemplare de sturion din specia cegă, pentru care nu a putut fi justificată proveniența.

Întreaga cantitate de pește, evaluată la aproximativ 136 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil.


În data de 10.07.2012, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Tulcea, în cooperare cu reprezentanți ai ARBDD, au acționat pe brațul Sulina, în zona Dunărea Veche, unde l-au surprins pe un bărbat de 48 de ani, domiciliat în localitatea Sulina, care pescuia cu trei plase monofilament.


Plasele, în lungime de aproximativ 150 de metri, au fost ridicate în vederea confiscării.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârșirea unor infracțiuni de braconaj piscicol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 12 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Femeie spulberată de un Audi
Pagina a fost generata in 1.477 secunde