Caz șocant la Cogealac

Violată de tatăl vitreg, sub privirile mamei!

1095
Violată de tatăl vitreg, sub privirile mamei! - c7a32848936e94757e8f8a2577d858af.jpg

Articole de la același autor

Caz incredibil la Cogealac! Un bărbat de 40 de ani a fost reținut după ce propria soră l-a reclamat la Poliție că, periodic, își viola fiica vitregă, de doar 13 ani. Strigător la cer este faptul că anchetatorii au constatat că ororile aveau loc chiar sub privirile mamei copilei! Minora a fost deja internată într-un centru de plasament din Constanța.

Cazul unei copile de doar 13 ani, care a fost violată, sistematic, de tatăl ei vitreg, a îngrozit locuitorii din comuna Cogealac, dar și pe anchetatorii constănțeni. Teribil este faptul că mama fetei era, de cele mai multe ori, martoră la ororile la care era supusă fata sa. Cu toate acestea, ea nu l-a reclamat pe individ la Poliție. Cea care a rupt tăcerea a fost sora bărbatului care se transformase în călăul fetei.
Polițiștii spun că femeia, nesuportând gândul că minora este batjocorită în ultimul hal, s-a hotărât să îl denunțe pe bărbat, trecând peste bariera legăturii de sânge.
În urma reclamației depuse la Postul de Poliție din Cogealac s-a stabilit faptul că Petre Șișieală, de 40 de ani, din comuna Cogealac, începând cu luna octombrie 2010, prin amenințări și violențe, a întreținut în mod repetat ra-porturi sexuale cu fata concubinei sale, în vârstă de 13 ani. Mai mult decât atât, din câte se pare, mama fetei, de 35 de ani, Lucica Furnică, era de față când minora era violată! Cu toate acestea ea nu a făcut nimic pentru a pune capăt acestui coșmar trăit de propriul copil.
Abia când polițiștii au intrat pe fir s-a constatat că minora, atunci când părinții săi erau băuți, era amenințată, bătută, iar apoi violată de tatăl vitreg. Faptul că mama era de față nu o ajuta pe copilă să scape de calvar.
Reținut de polițiști, individul, care a mai fost închis în urma unei condamnări pentru furt, le-a spus oamenilor legii că fata era de vină, ea fiind cea care "îl provoca".
Prezentat, ieri, magistraților de la Tribunalul Constanța, cu propunere de arestare, Petre Șișieală a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracțiunii de viol.

Internată într-un centru de minori
Minora a fost preluată de reprezentanții de la Protecția Copilului Constanța. Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanța, ne-a declarat că fata a fost deja internată într-un centru de minori din Constanța. "Astăzi (n.r. - ieri) a venit pentru o evaluare mai amănunțită, efectuată de specialiștii neuropsihiatri. Este o situație dificilă… Ea va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică. (…) Să vedem cum o reintegrăm școlar, pentru că în acest an nu a fost deloc la școală. Dar ce avem acum în vedere este faptul că trebuie să o stabilizăm din punct de vedere emoțional, asta contează cel mai mult având în vedere prin ce a trecut", ne-a declarat Roxana Onea. Fata le-a spus psihologilor că este atașată cel mai mult de bunica sa, dar urmează să se analizeze dacă, pe parcurs, este mai bine ca ea să îi fie dată în grijă acesteia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 10 Martie 2011
Stire din Eveniment : Șomajul lovește în Poliție
Pagina a fost generata in 1.7344 secunde