Violatorul bătrânei din localitatea Mireasa a ajuns după gratii

239
Magistrații de la Judecătoria Constanța au emis, ieri, mandat de arestare preventivă pentru tânărul care este acuzat că a abuzat sexual o femeie de 83 de ani, din localitatea Mireasa. În urma audierilor, judecătorii au dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe numele lui Vasile Puiu, de 31 de ani, sub acuzația de viol, tânărul fiind dus în arestul IPJ Constanța.
În cursul zilei de duminică, polițiștii au reușit să-l prindă pe tânărul care, în noaptea de 8 spre 9 martie, a violat o femeie de 83 de ani, din localitatea Mireasa. Vasile Puiu a fost găsit în localitatea Nicolae Bălcescu, unde muncea ca cioban. El a recunoscut că a bătut-o pe femeie, a violat-o, după care i-a furat 2.200 de lei și a fugit.
În stare de șoc, femeia s-a temut să reclame, imediat, fapta de teamă ca nu cumva agresorul să vină, din nou, peste ea. Victima a povestit unei rude cele întâmplate, iar aceasta a anunțat polițiștii. Din cercetări a reieșit că femeia locuiește singură după ce a rămas văduvă, lucru pe care, se pare, agresorul îl știa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6241 secunde