Violatorul din Tomis Nord, prins de polițiști. Era dat în urmărire națională

405
Urmărit național pentru viol și lipsire de libertate, Adrian Ștefan Alexa a fost depistat, joi dimineață, de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Constanța. Bărbatul era căutat întrucât se sustrăgea executării unei pedepse de 8 ani și 10 luni de închisoare, după ce, în data de 08.02.2015, împreună cu alți trei bărbați, a constrâns o tânără să întrețină raporturi sexuale, împiedicând-o să părăsească imobilul în care se aflau. 


Pe 11 aprilie a.c., Secția Penală a Judecătoriei Constanța a emis un mandate de executare pe numele lui Adrian Ștefan Alexa, în vârstă de 26 de ani, din Agigea, condamnat la o pedeapsă de 8 ani și 10 luni de închisoare cu executare. Din momentul emiterii mandatului, bărbatul s-a sustras executării pedepsei, plecând de la locuința sa din Poarta Albă, acolo unde locuia cu membrii familiei sale. Tânărul s-a ascuns într-o locuință din comuna Lumina, fiind depistat și reținut pe stradă, joi dimineață, de către polițiștii constănțeni. 


Adrian Ștefan Alexa urmează a fi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, în vederea executării pedepsei. 


Reamintim faptul că, în data de 08.02.2015, o tânără de 22 de ani, din Vaslui, a acceptat să se întâlnească cu Adrian Ștefan Alexa în urma unor discuții pe un site de socializare. Tânărul a dus-o pe fată într-o garsonieră din Tomis Nord, iar după ce au intrat în locuință, bărbatul și-a schimbat complet atitudinea. A chemat trei prieteni și au violat-o și sechestrat-o pe tânăra de 22 de ani, timp de aproape 24 de ore. Coșmarul victimei s-a încheiat în momentul în care a decis să sară de la etajul 4 al blocului în care se afla, pentru a scăpa de chinuri, cu riscul de a-și pierde viața. Din fericire, fata a căzut în balconul unei locuințe de la etajul trei, a cerut ajutor, iar la fața locului s-au prezentat polițiștii și cadrele medicale, fiind transportată la spital. 


Ceilalți trei bărbați sunt Valentin Marius Trifan, care a primit 7 ani și 4 luni închisoare, Gheorghe Velicu, condamnat la 6 ani și 10 luni închisoare, la fel și Dan Alexandru Oltineanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2211 secunde