"Viperele Negre", gata pentru misiune, în Afganistan

227

Articole recomandate

Batalionul 21 de Protecția Forței "Viperele Negre" este pregătit pentru executarea misiunii "Resolute Support", din teatrul de operații din Afganistan, în perioada februarie - august 2020. 


Zilele trecute, la Centrul Național de Instruire Întrunită "Getica", a avut loc transferul de autoritate, în urma căruia batalionul a intrat sub comanda operațională a Comandamentului Forțelor Întrunite. 


Colonelul Cătălin Giurgiu, șeful echipei de evaluare a Comandamentului Forțelor Întrunite, a adresat câteva cuvinte militarilor batalionului: "Stimați camarazi, sunt convins că veți depune tot efortul, să executați misiunea în mod exemplar, continuând astfel realizările din perioada de pregătire și rezultatele excelente obținute la evaluarea capacității operaționale. Aveți datoria de a menține un standard de performanță ridicat al activităților și misiunilor pe care le veți desfășura și de a demonstra că sunteți o structură de nădejde a Armatei României. Nu îmi rămâne decât să vă felicit și să vă urez misiune ușoară. Veți da dovadă de maximă seriozitate și sunt convins că ne vom întâlni cu bine, când vă veți redisloca din teatrul de operații". 


Căpitan Mariana DINU
Ministerul Apărării Naționale - Forțele Terestre Române




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3258 secunde