Viscol în România / Autocar cu 33 de persoane din Republica Moldova, derapat în Buzău

188
1
Viscol în România / Autocar cu 33 de persoane din Republica Moldova, derapat în Buzău - coloanaiarna1465x390-1419837817.jpg

Articole recomandate

Un autocar având la bord 33 de persoane, care a plecat din Republica Moldova și se îndrepta spre București, a derapat într-un șanț, în această dimineață, în județul Buzău, oamenii fiind scoși prin trapa de sus a mașinii de angajații ISU și nicio persoană nefiind rănită. Accidentul a avut loc pe DN2/ E 85, între localitățile Limpeziș și Mihăilești, fiind semnalat la 112 la ora 5.35, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău, Vasile Parahoveanu, citează Mediafax.

Autocarul, care avea la bord 31 de pasageri și doi șoferi și plecase din Republica Moldova cu destinația București, a derapat într-un șanț, cu partea dreaptă, astfel că oamenii n-au putut ieși pe uși din vehicul, ei fiind scoși de echipajele ISU Buzău pe trapa de sus.

Toate persoanele aflate în autocar au fost evaluate medical de angajații ISU, niciuna neavând leziuni în urma accidentului. Oamenii sunt duși într-un adăpost, unde vor rămâne până își vor putea continua drumul.

Județul Buzău este, de aseară, până azi la ora 18.00, sub cod portocaliu de ninsoare, viscol și polei.

Comentează știrea

Aria Studio
5 ianuarie 2015
angajare

Studioul de videochat AriaStudio este unul din putinele locuri de munca din Constanta unde poti castiga ca si model un salariu mediu de 1.000-3.000 $/luna si, in acelasi timp putand sa iti faci singura programul. Suntem singurul studio de videochat din Constanta ce iti respecta intimitatatea,intreaga echipa fiind formata din personal feminin. Studioul nostru este situat in centrul Constantei,pe Bulevardul Tomis. Oferim Comision intre 50-70% plus bonusuri lunare in functie de performanta. Colaboram si cu modele ce vor sa lucreze de acasa. [email protected] www.ariastudio.ro MARIA-0721133353

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6104 secunde