Vise la plic, de vânzare pe Bulevardul Tomis (VIDEO)

627
2
Vise la plic, de vânzare pe Bulevardul Tomis  (VIDEO) - imagineplanteetnobotaniceingrasa-1329226211.jpg
Angajatul unui magazin din Constanța este suspectat de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de efecte psihoactive.

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au acționat pentru combaterea traficului cu substanțe psihoactive pe raza municipiului Constanța. Cu această ocazie au prins în flagrant pe Cosmin Petru P., de 23 ani, din Constanța, în timp ce comercializa în punctul de lucru al unei societăți din galeriile comerciale aflate la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja, cantitatea de 106 plicuri cu produse susceptibile de efecte psihoactive, interzise la vânzare prin Legea nr.194/2011, în lipsa unei autorizații speciale.







Comentează știrea

Drogatu
14 februarie 2012
Spicel

Ruppp aia de pe tomis cu astea fac la banii cacalau .. sparg .. sunt singuri care mai vand la magazin .. restus traficanti dilari etc .. hahahaha

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Eveniment : A murit la serviciu
Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Hoții i-au furat salcâmii din curte
Pagina a fost generata in 1.5431 secunde