Vitezoman surprins pe Autostrada Soarelui

475
2
Vitezoman surprins pe Autostrada Soarelui - vitezomanautostradasoarelui-1389896298.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 35 de ani, care se grăbea să ajungă la Constanța, a rămas fără permis, după ce a fost surprins conducând cu viteză, pe Autostrada Soarelui. Reprezentanții Biroului de Poliție Autostrada București - Constanța l-au surprins pe vitezoman, ieri dimineață, la ora 10,47, în dreptul kilometrului 96, în timp ce rula cu viteza de 223 km/oră. Acesta circula pe sensul de mers București - Con-stanța. 
"Conform legislației în vigoare, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile", au precizat polițiștii. 
Oamenii legii atrag atenția că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice. 
"Viteza determină creșterea distanței de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranță! Viteza determină agravarea consecințelor accidentelor rutiere indiferent de cauză! Poliția Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, cu viteză adaptată carosabilului umed și să acorde o atenție sporită pietonilor", au atras atenția polițiștii. 


Comentează știrea

Popescu
17 ianuarie 2014
Nume

Dati-le numele si numarul masinii celor care incalca legea !

christian louboutin saks
28 februarie 2014
christian louboutin saks

louboutin leopard pumps Stiri Eveniment : Vitezoman surprins pe Autostrada Soarelui | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin saks http://melissa.hvlco.com/images/christian-louboutin-decollete-554.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4117 secunde