Vitezomanii din transportul public de persoane, sancționați de Poliție

198

Articole de la același autor

Șoferii microbuzelor și autobuzelor de transport persoane calcă prea tare pe pedala de accelerație și nu întotdeauna vehiculele au toate actele în regulă. Acestea sunt concluziile unei acțiuni desfășurate pe parcursul a două zile, de polițiștii rutieri din întreaga țară, cu privire la transportul public de persoane.

Potrivit reprezentanților Direcției Rutiere, pe parcursul zilelor de vineri, 24 aprilie, și luni, 27 aprilie, polițiștii au realizat verificări pe șoselele din toată țara.

"Pe parcursul celor două zile, echipele de control au verificat peste 7.100 de autovehicule, fiind aplicate 1.312 sancțiuni contravenționale și întocmite 15 dosare penale", au precizat polițiștii.

Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 17 au fost pentru nerespectarea timpilor de conducere și odihnă, 51 pentru încălcarea normelor referitoare la operatorii de transport rutier și 887 pentru încălcarea O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Sancțiunile rutiere au vizat conducerea sub influența băuturilor alcoolice (22), depășirea vitezei legale (348), lipsa I.T.P. (35), precum și alte abateri rutiere (482).

De asemenea, în 73 de cazuri au fost reținute permisele de conducere, iar în alte 73 de cazuri au fost reținute certificatele de înmatriculare, au mai arătat polițiștii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5158 secunde