Voiau să se îmbogățească în ajun de Crăciun

183
Vineri dimineață, jandarmii care patrulau în zona ecluzei din Cernavodă au surprins, pe un drum neamenajat, la aproximativ 50 de metri de drumul național 22 C, patru bărbați care încărcau într-un Ford Tranzit, înmatriculată în Bulgaria, mai mulți șpalieri metalici. 

Întrebați despre proveniența acestora, cei patru au declarat că au găsit barele de fier pe câmp, în apropierea unei ferme a S.C. Fruvimed Medgidia. Alții, culmea, au avut alte ipoteze. Deoarece declarațiile lor erau contradictorii, jandarmii au trecut la controlul mașinii. În interior, militarii au găsit 650 de șpalieri din tablă, cu lungimea de 260 de centimetri fiecare. 

În cele din urmă, Marian M., de 32 ani, Marius M., de 21 ani, Daniel B., de 26 ani și V.V., de 16 ani, din Mircea Vodă, au recunoscut că au scos șpalierii din interiorul fermei. Prejudiciul va fi predat în totalitate societății păgubite. 

Pe numele celor patru au fost întocmite dosare penale pentru distrugere și furt calificat, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Sporurile polițiștilor, la vedere
Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Autostradă închisă din cauza viscolului
Pagina a fost generata in 1.5667 secunde