Vor fi schimbate semnăturile de pe procesele verbale pentru lipsa rovinietei

198
Vor fi schimbate semnăturile de pe procesele verbale pentru lipsa rovinietei - vorfischimbatesemnaturilerovinie-1424455421.jpg

Articole de la același autor

În urma deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție, care prevede că procesele verbale emise pe numele celor care au fost surprinși fără rovinietă sunt nule în lipsa unei semnături olografe, reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale au anunțat că vor ține cont de decizia instanței de judecată și vor avea grijă ca pe procesele verbale să nu mai fie doar semnăturile electronice.

"Decizia ICCJ va fi motivată și se va publica în Monitorul Oficial, moment de la care devine obligatorie pentru instanțele judecătorești. Cu toate acestea, ea poate fi invocată și în cadrul proceselor ce se află pe rol în prezent. În concluzie, CNADNR SA va ține cont de argumentele pe care se întemeiază acest recurs în interesul legii și va proceda în consecință, astfel încât toți cei care nu vor respecta legea și nu vor achita tariful de trecere și cel de utilizare pe rețeaua de drumuri naționale din România să poată fi amendați în mod legal", au precizat reprezentanții companiei naționale.

Reamintim că judecătorii Curții Supreme au hotărât, în urma unui recurs în interesul legii formulat de Avocatul Poporului, că semnătura electronică nu oferă valabilitate proceselor verbale emise pentru șoferii surprinși pe drumurile naționale fără rovinietă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Accident rutier cumplit! TREI MORȚI
Pagina a fost generata in 1.171 secunde