Vot în plenul Camerei pentru urmărirea, reținerea și arestarea Elenei Udrea

157
Vot în plenul Camerei pentru urmărirea, reținerea și arestarea Elenei Udrea - elenaudrea9-1446017779.jpg

Articole recomandate

Elena Udrea află, astăzi, dacă ar putea fi arestată pentru a treia oară. Deputații vor discuta cererile DNA privind ridicarea imunității pentru urmărire penală, reținere și arestare preventivă.

 În noul dosar, Elena Udrea este acuzată de procurorii anticorupție, între altele, că ar fi primit cinci milioane de dolari de la un afacerist, ca să intermedieze un contract cu Hidroelectrica.

Deputatul dusține că nu vrea să facă nici denunțuri, nici dezvăluiri în legătură cu cele două noi acuzații care i se aduc, ci că vrea să spună procurorilor și judecătorilor lucrurile pe care le știe în legătură cu acestea.

"Eu nu vreau să fac nici denunțuri, nici dezvăluiri. Eu vreau să spun procurorilor, judecătorilor lucrurile pe care le știu în legătură cu cele două acuzații care mi se aduc și care, în ceea ce mă privește, sunt neadevărate. Despre situațiile respective cunosc lucruri și vreau să le spun procurorilor", a declarat Elena Udrea, citată de Agerpres.

Aceasta a confirmat că a văzut denunțul făcut de Ana Maria Topoliceanu la dosarul cauzei, însă a precizat că nu era nicio declarație la dosar în care se afirmă că ar fi primit, în sediul PDL, în prezența lui Vasile Blaga, o geantă în care se aflau 3,8 milioane de dolari.

Totodată, Udrea a declarat că azi nu le va cere nimic parlamentarilor, ci le va spune lucruri pe care ei trebuie să le știe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : PRIMARUL DIN TECHIRGHIOL A FOST ARESTAT!
Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Udrea: Eu nu vreau să fac denunțuri
Pagina a fost generata in 0.3734 secunde