Băiat de 15 ani, dispărut de acasă

Vrea să câștige bani, nu să meargă la școală

466
Vrea să câștige bani, nu să meargă la școală - disparut-1328451809.jpg
Un adolescent de 15 ani a fugit de acasă, lăsându-le vorbă părinților că preferă să muncească decât să mai meargă la școală sau să stea acasă. Dispariția lui Florin Claudiu Popică le-a fost sesizată oamenilor legii din Cernavodă în cursul zilei de vineri. Tatăl minorului a declarat că acesta a plecat joi dimineață de acasă, către școală, fără a da vreun semn că este ceva în neregulă. După cursuri, însă, nu a revenit la domiciliu. În schimb, în jurul orei 15.00, părinții au primit un SMS prin care copilul le spunea să nu se îngrijoreze și să nu-l caute, căci el și-a găsit de muncă și nu mai vrea să se întoarcă acasă. Părinții nu au stat cu brațele în sân și au pornit imediat în căutarea lui.

Semnalmentele persoanei dis-părute sunt: 1,50 - 1,59 înălțime, 45 - 50 kilograme, constituție astenică, păr șaten tuns scurt, ochi verzi, nas mijlociu, drept, față ovală, cicatrice pe omoplatul stâng de un centimetru.

La data dispariției, adolescentul era îmbrăcat cu un hanorac de culoare bleumarin cu dungi albe, fular alb cu negru, bluză din bumbac de culoare albă, pantaloni blue-jeans de culoare bleumarin, pantofi sport de culoare albă.

Cei care pot oferi informații în legătură cu minorul sunt rugați să contacteze Secția 6 Poliție Rurală Cernavodă, sau Dispeceratul Poliției Constanța, tel. 0241.611.364 interior 20005. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3159 secunde