Vrei să devii polițist? IPJ Constanța recrutează candidați!

347
Vrei să devii polițist? IPJ Constanța recrutează candidați! - recrutarecandidatiipj-1508686361.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal ale Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), sesiunea ianuarie 2018.

Pentru a participa la concursul de admitere, candidații trebuie, printre altele, să aibă cetățenia română și domiciliul în România; să cunoască limba română scris și vorbit; să aibă capacitate deplină de exercițiu; să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic; să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat; să nu aibă antecedente penale, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni; să aibă înălțimea de minimum 1,70 m bărbații și 1,65 m femeile; candidații pentru instituțiile de formare a ofițerilor și agenților de poliție de frontieră pentru specializarea marină trebuie să aibă înălțimea de minimum 1,60 m; să fi obținut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puțin 9,00.

Cererile de înscriere a candidaților pentru concursul de admitere în instituțiile de învățământ posliceal ale IGPR se depun până la data de 5.12.2017, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, bld. Mamaia nr. 106, de luni până vineri, în intervalul 9.00-14.00.

Relații suplimentare pot fi obținute la tel. 0241/502.038, 0241/502.115 sau pe site-ul I.P.J. Constanța: https://ct.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5062 secunde