VREI SĂ DEVII SCAFANDRU? Centrul de Scafandri Constanța organizează cursuri!

456
VREI SĂ DEVII SCAFANDRU? Centrul de Scafandri Constanța organizează cursuri! - scafandri-1544429912.jpg

Articole de la același autor

Centrul de Scafandri Constanța, instituție unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României, organizează, în perioada 28 ianuarie – 01 februarie 2019, selecția pentru admitere la cursul de inițiere scafandru și cursul de inițiere scafandru greu, planificate a se desfășura, în perioada 25 februarie – 19 aprilie 2019, la Constanța.


Selecția cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală și teste de hiperbarism (barofuncție și toleranță la oxigen). La curs se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, care sunt absolvenți de liceu și își doresc o carieră în domeniul scafandreriei.


La finalul cursului, absolvenții vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educației Naționale și cel al Ministerului Muncii și Justiției Sociale, care le permite posesorilor exercitarea profesiei de scafandru în țările Uniunii Europene.

Detalii suplimentare privind metodologia de admitere la acest curs sunt disponibile pe site-ul instituției www.centruldescafandri.ro în secțiunea Cursuri.

Cererile de înscriere se pot trimite, începând cu data de 10 decembrie 2018, prin email la adresa [email protected] sau direct la sediul instituției, din Constanța, bulevardul 1 Mai, nr. 19-21.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9977 secunde