Vrei să lucrezi la penitenciarul Poarta Albă? Iată ce trebuie să faci!

1255
Vrei să lucrezi la penitenciarul Poarta Albă? Iată ce trebuie să faci! - penitenciarpenitenciarpoartaalba-1364301966.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până vineri, specialiștii din cadrul penitenciarului Poarta Albă și a penitenciarului Spital Poarta Albă vor desfășura o campanie de prezentare și promovare a ofertei educaționale a Administrației Naționale a Penitenciarelor. Programul vizează informarea elevilor claselor a XI-a si a XII-a din instituțiile de învățământ de pe raza municipiului Constanța, municipiului Medgidia și a localităților limitrofe: Castelu, Poarta Albă și Murfatlar. 




Oferta educațională a Administrației Naționale a Penitenciarelor este de aproximativ 313 locuri în instituțiile de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, care formează funcționari publici cu statut special pentru sistemul administrației penitenciare. 


Astfel, Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", prin intermediul Facultății de Poliție, asigură formarea inițială a ofițerilor de penitenciare, în domeniul "Drept", specializarea "Penitenciare". Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" București organizează studii universitare de licență, cu durata de trei ani, cu specializările "Psihologie - informații" și "Studii de securitate și informații". 


Institutul Medico-Militar București organizează cursuri în specializările medicină, medicină dentară, respectiv farmacie. 


Academia Tehnică Militară București formează ofițeri de logistică și ofițeri specialiști din serviciul tehnico-ingineresc, locuri disponibile pentru sistemul penitenciar fiind în cadrul Facultății de Sisteme Electronice și Informatice Militare și Facultății de Mecatronică și Sisteme Integrate de Armament. 


Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu oferă studii de specialitate pentru formarea ofițerilor de penitenciare, în domenii de licență:  Științe Militare și Informații, specializarea Management economico–financiar (Finanțe-contabilitate), Științe administrative, specializarea Administrație publică (Intendență).


Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre "Basarab I" Pitești asigură formarea și pregătirea de specialiști pentru  sistemul penitenciar, pentru specializările: auto, tehnică de comunicații, operare și mentenanță echipamente informatice, construcții sau bucătari.


Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna asigură selecționarea și școlarizarea agenților de penitenciare, prin cursuri cu durata de un an. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Bilanț la Penitenciarul Poarta Albă
Pagina a fost generata in 0.6368 secunde