Vremea încurcă planurile privind poluarea marină de la navele scufundate acum 20 de ani

80
Vremea încurcă planurile privind poluarea marină de la navele scufundate acum 20 de ani - controldadl281317318110-1405078551.jpg
În această dimineață a avut loc, la Prefectura Constanța, o nouă întrunire a Comandamentului Operativ pentru Depoluare Marină, cu privire la poluarea marină apărută de la scurgerile de produs petrolier de la navele scufundate în capătul digului de larg, în urmă cu 20 de ani. "A fost adoptat un plan de măsuri pentru perioada următoare. Din păcate, vremea nefavorabilă nu a permis, până în prezent, montarea unui baraj antipoluant. În schimb, zona este monitorizată în permanență, pentru a se putea interveni imediat, dacă situația o va impune.

Din cauza vizibilității reduse, scafandrii de la Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare nu au putut să se scufunde, pentru a realiza filmările subacvatice cu ajutorul cărora să se stabilească de la care dintre cele două nave - Paris sau You Xiu - provine produsul petrolier", au precizat pentru "Cuget Liber" reprezentanți ai Prefecturii Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Dezastrul vine din adâncuri
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Social : Praf saharian deasupra Constanței
Pagina a fost generata in 0.3591 secunde