Week-end cu probleme pentru pietonii din Constanța

116
Week-end cu probleme pentru pietonii din Constanța - pieton-1361696453.jpg
Week-end-ul trecut, trei pietoni au ajuns la spital. Astfel, sâmbătă, Marius Cristian T.B., de 39 de ani, conducea în localitatea Ovidiu. Ajungând în zona unui restaurant, șoferul o acroșează pe F.A.L., de 15 ani, care s-a angajat în traversarea străzii în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma impactului, minora a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 

La nici zece minute de primul accident, Dincă T., de 42 de ani, conducea pe strada Soveja din municipiul Constanța. Ajungând în zona blocului AS3, acesta o acroșează pe Nicoleta C., de 34 de ani, care trecea strada prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma accidentului, femeia a ajuns la spital, unde se află în afara oricărui pericol.

O oră mai târziu, Lucica N., de 45 de ani, din Constanța, a fost lovită de o mașină după ce s-a dezechilibrat în timp ce arunca un sac voluminos în ghena de gunoi. Aurel V., de 42 de ani, din Constanța, conducea regulamentar când a lovit-o pe femeia de 45 de ani. În urma impactului, Lucica N. a fost rănită ușor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Pietoni loviți pe trecere
Joi, 21 Februarie 2013
Stire din Eveniment : S-a răsturnat cu mașina
Pagina a fost generata in 0.4675 secunde