Weekend plin de evenimente, la Constanța!

248
Weekend plin de evenimente, la Constanța! - dscn0205-1574927081.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia evenimentelor organizate în județul Constanța.


Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravențională și penală, jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura evenimentele programate în perioada următoare. 


Pe timpul misiunilor oamenii legii vor purta discuții cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei și îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale.


Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezența unui număr mare de persoane la aceste evenimente, jandarmii constănțeni recomandă participanților:


 să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine;
 să nu se implice în conflicte ce ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice;
 să fie atenți la bunurile și obiectele personale;
 să supravegheze minorii pentru a nu îi pierde în mulțime;
 să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgență. 
În aceste misiuni jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale. 


Evenimentele anunțate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenți sunt următoarele: partida de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanța - A.C.S. Școala 181 București, meciul de baschet masculin B.C. Athletic Constanța - C.S.O. Voluntari,partida de volei feminin C.S.Medgidia - C.S.O. Voluntari; meciurile de fotbal F.C. Farul Constanța - Rapid București, Axiopolis Cernavodă - Poseidon Limanu 2 Mai, C.S. Medgidia - Metalul Buzău, sâmbătă 30 noiembrie; manifestările organizate la Mangalia, Medgidia, Năvodari și Cernavodă cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, duminică, 01 decembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9091 secunde