Zece ani de închisoare pentru violarea unei eleve de la Liceul "Virgil Madgearu"

660
Zece ani de închisoare pentru violarea unei eleve de la Liceul
Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus condamnarea la o pedeapsă de zece ani de închi-soare a unui tânăr de 24 de ani, care, în luna decembrie 2009, a violat o elevă de clasa a 12-a de la Liceul "Virgil Madgearu", din Constanța. El este obligat să plătească victimei și suma de 10.000 de lei drept daune morale. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Tribu-nalul Constanța.
Paris Voicu a fost arestat abia în luna ianuarie 2010 pentru fapta comisă.
Anchetatorii spun că, în cursul zilei de 9 decembrie 2009, în jurul orei 9, o tânără de 18 ani, elevă în clasa a 12-a, la Liceul "Virgil Madgearu", din Constanța, se îndrepta spre școală.
La un moment dat, fata a fost acostată de un necunoscut (ulterior s-a stabilit că este vorba de Paris Voicu), care i-a spus să se oprească puțin pentru că are nevoie de ajutorul ei. Sub pretextul că vrea să o întrebe despre o anumită adresă, individul a reușit să o oprească pe fată din drumul ei. După ce s-a uitat bine în jurul său și a văzut că nu este nimeni, bărbatul a luat-o cu forța și a dus-o în spatele unui bloc din apropiere. Tânărul a scos un baston cu electroșocuri și a amenințat-o pe fată că-l va folosi împotriva ei, dacă refuză să întrețină relații sexuale cu el. În cele din urmă, fata a fost violată. După ce și-a satisfăcut poftele, individul s-a făcut nevăzut.
Deși în stare de șoc, fata a reușit să ajungă la Poliție și să reclame fapta.
Ea le-a adus la cunoștință oamenilor legii ce i s-a întâmplat. Spre norocul ei, a reușit să rețină destule detalii despre bărbat, lucru care i-a ajutat enorm pe oamenii legii.
În cursul lunii ianuarie 2010, polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor. Ei s-au dus la locuința lui Paris Voicu și în urma percheziției au găsit bastonul cu electroșocuri ascuns într-un sertar. Tânărul a fost reținut și dus în fața instanței de judecată, care a dispus arestarea acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6039 secunde