Zece irakieni, întorși din drumul spre Germania de polițiștii de frontieră constănțeni

275
Zece irakieni, întorși din drumul spre Germania de polițiștii de frontieră constănțeni - 10irakieni-1482762552.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța, au depistat, în apropierea frontierei de stat, zece irakieni, nouă adulți și un copil, care au încercat să intre ilegal în România din Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde. Cei în cauză au fost predați autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.


Imigranții au fost depistați în apropierea localității de frontieră Darabani, mai multe persoane care se deplasau pe jos, dinspre Bulgaria spre România. Cele 10 persoane au fost conduse la sediul SPF Negru Vodă pentru continu-area cercetărilor. În cadrul primelor verificări, persoanele în cauză au declarat că sunt cetățeni irakieni, cu vârste cuprinse între 12 și 50 de ani, și intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Asupra acestora au fost descoperite documente prin care solicitaseră azil în Bulgaria.


În cauză au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de "intrare în țară prin trecerea frau-duloasă a frontierei de stat". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4527 secunde