Zece pompieri de la Cernavodă, confirmați cu coronavirus!

5673
Zece pompieri de la Cernavodă, confirmați cu coronavirus! - pompieriinfectatisursaigsu-1587626291.jpg

Articole de la același autor

Numărul pompierilor constănțeni confirmați cu noul coronavirus este în creștere. Reprezentanții ISU Dobrogea au confirmat, pentru "Cuget Liber", că în prezent sunt confirmați zece pompieri din cadrul Detașamentului Cernavodă.

"Aceștia sunt internați în spital, iar din ultimele informații pe care le avem, sunt asimptomatici", au precizat reprezentanții instituției.

"Menționăm că la nivelul tuturor subunităților ISU Dobrogea se realizează periodic decontaminarea acestora, au fost luate măsuri pentru dezinfecția și spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.

Manifestăm o preocupare deosebită pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție", au adăugat reprezentanții ISU Dobrogea.

Pe de altă parte, surse neoficiale ne-au precizat că aproximativ 30 de subofițeri din totalul de aproximativ 80 de cadre militare ale detașamentului sunt în izolare la domiciliu.

Reamintim că un pompier din cadrul Detașamentului Cernavodă, Viorel Dîmboi, a fost primul militar din structurile ISU răpus de acest virus. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4706 secunde