Zeci de baxuri de țigări, confiscate de polițiștii de frontieră constănțeni

234
Zeci de baxuri de țigări, confiscate  de polițiștii de frontieră constănțeni - zecidebaxuritigariconfiscatepoli-1391449743.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au ridicat în vederea confiscării alte 20.000 de țigarete netimbrate. 
La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Băneasa au oprit pentru control un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în București, în care se aflau doi bărbați.
În urma controlului autoturismului, au fost descoperite 20.000 de țigarete netimbrate, pentru care cei doi, cu vârste de 39 și 43 ani, domiciliați în municipiul Medgidia, nu dețineau documente de proveniență. 
Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete, de proveniență magazin duty-free, evaluată la aproximativ 6.500 lei. 
Cele două persoane s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, prin "deținere, transport și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă" și evaziune fiscală, prin "deținerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantități de produse accizabile suspuse marcării, nemarcate și marcate necorespunzător peste limita a 10.000 țigarete". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Focar de bișnițari de țigări
Pagina a fost generata in 0.543 secunde