Zeci de containere aduse în portul Constanța cu acte false

122
Zeci de containere aduse în portul Constanța cu acte false - 24octombrieevaziunefiscalaport-1414137599.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au finalizat cercetările față de un bărbat bănuit de evaziune fiscală și o societate comercială din București. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 400.000 de lei.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul este administrator al unei firme din București și este bănuit de comiterea infracțiunilor de folosire de acte nereale în fața autorităților vamale și evaziune fiscală. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că, tânărul ar fi efectuat 80 de importuri, în perioada septembrie - octombrie 2014, prezentând acte nereale în fața autorității vamale, fără a înregistra în contabilitate operațiunile. Acesta ar fi declarat un sediu fictiv pentru societatea pe care o administra, în vederea sustragerii de la eventuale controale financiare și vamale. 
În cauză, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar față de bănuit. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei constatări tehnico-științifice de către inspectorii antifraudă de pe lângă Parchetul Tribunalului Constanța, în urma căreia a fost stabilit un prejudiciu în valoare de 400.000 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 August 2014
Stire din Eveniment : Afaceristă acuzată de fals
Pagina a fost generata in 0.6746 secunde