Zeci de locuințe din Murfatlar, pradă hoților

125

Articole de la același autor

Patru tineri din Murfatlar, care au terorizat locuitorii prin furturile comise, au fost prinși de polițiștii din localitate. Petru C., de 21 de ani, Ștefan B., de 22 de ani, Elvis Z., de 19 ani și un minor de 17 ani, sunt acuzați de comiterea a zeci de furturi din locuințe, garaje și firme din Murfatlar și câteva furturi din locuințe din Valu lui Traian. Spargerile au fost comise în perioada ianuarie - mai 2013. 

"Capul răutăților" era minorul, care viza gospodăriile unde garajele nu aveau ușile de acces asigurate, locuințele unde proprietarii lipseau și magazinele cu produse alimentare. El dădea spargerile la adăpostul întunericului și fura tot ce-i pica în mână: dintr-o locuință a furat bijuterii în valoare de 700 de lei, dintr-alta a plecat cu un laptop și un telefon mobil în valoare de 3.400 de lei, iar dintr-un garaj a furat scule electrice de aproape 3.500 de lei. Potrivit anchetatorilor, suspectul a fost ajutat în comiterea faptelor de ceilalți trei indivizi. 

Polițiștii au recuperat aproximativ 80% din prejudiciul estimat la 17.400 de lei, fie de la cumpărători de bună credință, fie de acasă de la suspecți. 

Toți patru au fost reținuți, fiind acuzați de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7426 secunde