Zeci de locuri disponibile la Colegiul Militar din Constanța

1185
Zeci de locuri disponibile la Colegiul Militar din Constanța - zecide-1527179861.jpg

Articole de la același autor

Centrul Militar Zonal Constanța anunță că, în perioada 14 mai - 29 iunie, se face recrutarea și selecția elevilor care au absolvit clasele a IX-a și a X-a în unități de învățământ liceal civil, în vederea transferului la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza", din Constanța. 


Candidații trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele criterii specifice de recrutare: să fie absolvenți ai clasei a IX-a, respectiv ai clasei a X-a, în anul școlar 2017 - 2018, la specializarea matematică-informatică; să aibă cel puțin media generală 8.00 și cel puțin media 7.00 la disciplinele matematică, informatică, fizică și limba engleză, în clasa a IX-a, respectiv în clasele a IX-a și a X-a; să aibă media la purtare cel puțin 9.00, în clasa a IX-a, respectiv în clasele a IX-a și a X-a. 


De asemenea, candidații nu trebuie să fi repetat niciunul din anii de studii liceale și să nu fie în situație de corigență. Pentru clasa a IX-a, sunt disponibile 20 de locuri, în timp ce pentru clasa a X-a sunt libere 30 de locuri. 


Pentru informații și depunerea dosarului de candidat, adresați-vă Centrului Militar Zonal Constanța, strada Mircea cel Bătrân, nr. 106, telefon 0241.484.399. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2999 secunde