Zi decisivă pentru Monica Iacob Ridzi

133
Zi decisivă pentru Monica Iacob Ridzi - monicaiacob-1424073051.jpg

Articole recomandate

Înalta Curte de Casație și Justiție ar putea da azi decizia definitivă în dosarul fostului ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi, în care este acuzată, alături de alte 11 persoane, de abuz în serviciu în legătură cu manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.


Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a încheiat în 9 ianuarie discuțiile în dosarul fostului ministru Monica Iacob Ridzi și a anunțat că decizia definitivă va fi pronunțată în 16 februarie.

Dosarul în care Monica Iacob Ridzi și ceilalți 11 inculpați au formulat apel la condamnările primite prin decizia din 27 ianuarie 2014, dintre care trei au primit pedepse cu executare și ceilalți au fost condamnați la pedepse cu suspendare, a fost înregistrat în iulie 2014 și se judecă din 13 octombrie de către un complet de cinci judecători de la instanța supremă. Magistrații au încheiat discuțiile în dosar după patru termene de judecată.

Avocații au cerut, la ultimul termen, achitarea inculpaților din dosar arătând, în principal, că aceștia au respectat întocmai procedura legislativă în cadrul evenimentelor din 2009 organizate în 2 mai, de Ziua Națională a Tineretului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Monica Iacob Ridzi și-a dat demisia din PDL
Pagina a fost generata in 1.3474 secunde