Zi decisivă pentru românca acuzată că și-a răpit propriul copil

143
Zi decisivă pentru românca acuzată că și-a răpit propriul copil - anamarianedelcu198768800-1461221333.jpg

Articole recomandate

Anamaria Nedelcu, românca acuzată că și-a răpit propriul copil din Canada, află astăzi dacă își va recăpăta libertatea sau dacă va fi extrădară. La Înalta Curte de Casație și Justiție magistratii vor decide eliberarea femeii din arest, în același timp, la Curtea de apel se judecă cererea de extradădarte formulată de autoritățile canadiene. Un caz care a generat emoții își așteaptă astazi rezolvarea.


Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție judecă, astăzu, contestația Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București la decizia instanței prin care s-a dispus arestarea preventivă a femeii, urmând să se stabilească definitiv dacă Anamaria Nedelcu va fi eliberată.

Tot astăzi, Curtea de Apel București discută cererea făcută de autoritățile din Canada, privind extrădarea femeii, aceasta fiind acuzată de răpire internațională de minori și încălcare a ordinului de custodie pentru că în anul 2014 a decis să plece din Canada alături de unul dintre copii săi minori, deși pentru acesta avea ordin comun de custodie alături de tatăl lui.

În sala de judecată, la data de 13 aprilie, atunci când s-a dispus arestarea femeii, procurorii au susținut că nu se impune arestarea preventivă a acesteia, însă instanța a dispus emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile, în vederea extrădării. Ulterior, Parchetul Curții de Apel București a contestat hotărârea.

Anamaria Nedelcu a locuit în Canada până în anul 2014 când a decis să plece alături de unul dintre copii săi minori, deși pentru acesta avea ordin comun de custodie alături de tatăl lui. După plecare, tatăl copilului a făcut plângere penală iar acum femeia este urmărită penal pentru răpire și încălcarea unui ordin comun de custodie, fapte pentru care, în Canada, riscă până la 10 ani de închisoare, scrie realitatea.net





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Ianuarie 2016
Stire din Actual : Atac armat la un liceu din Canada
Pagina a fost generata in 1.3313 secunde