Ziua Drapelului Național, marcată de jandarmii din Constanța

177
Ziua Drapelului Național, marcată de jandarmii din Constanța - ziuadrapelului-1498490560.jpg
Cu ocazia Zilei Drapelului Național, la sediile celor două unități de jandarmi din municipiul Constanța au fost organizate o serie de activități menite să marcheze acest moment important pentru istoria românilor. 


Duminică, 25 iunie, drapelele arborate în cele două unități au fost coborâte de pe catarg și depuse la capela Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța. Preotul militar a oficiat slujba de sfințire, iar cele două drapele au rămas peste noapte în capela unității. 


Ieri, manifestările dedicate acestui eveniment au debutat la sediile Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, cu arborarea Drapelului și intonarea Imnului Național. Istoricul și însemnătatea Drapelului Național au făcut obiectul unui material ce va fi prezentat personalului celor două unități. 


De asemenea, conducerile unităților au participat și la ceremonialul militar și religios, organizat de autorități la nivelul garnizoanei Constanța, pe faleza din fața Comandamentului Flotei.


De asemenea, jandarmii constănțeni vor fi prezenți și la manifestările organizate în garnizoanele Mangalia și Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4396 secunde