Ziua Internațională a Carității, sărbătorită în cadrul Penitenciarului Poarta Albă

157
1
Ziua Internațională a Carității, sărbătorită în cadrul Penitenciarului Poarta Albă - xcaritatedetinuti2-1664784728.jfif

Articole de la același autor

Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, prin intermediul Sectorului Educație și Asistență Psihosocială, a organizat în luna septembrie, cu ocazia „Zilei Internaționale a Caritătii”, un proiect de activitate care a avut ca scop interacțiunea și intrajutotarea persoanelor custodiate în Centrului de Îngrijire și Asistență Poarta Albă. În acest sens, persoanele private de libertate cusodiate au desfăşurat o activitate de strângere a unor bunuri, care vor fi oferite beneficiarilor centrelor de îngrijire a bătrânilor.

În data de 27 septembrie, șapte persoane private de libertate împreună cu membrii specialiști ai Sectorului Educație și Asistență Psihosocială, au vizitat beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență Poarta Albă, oferind persoanelor asistate pachete cu alimente și obiecte confecționate de persoanele private de libertate în cadrul atelierelor ocupaționale. De

asemenea, au fost derulate activități recreaționale în comun cu benifeciarii centrului. Fructificarea acestor demersuri a adus un feed-back pozitiv atât din partea comunității, cât și din partea persoanelor private de libertate, care au dat dovadă de implicare afectivă, dovedind solicitudine și respect față de persoanele vulnerabile din comunitate.

Comentează știrea

Ei
3 octombrie 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Faptul ca au de toate fără sa pună osul la treaba (hoție pe fata începând cu cei care fac legi, excesul in "anulare sau diminuare" făcut de magistrati etc.)

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4764 secunde