Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită cu demonstrații, la Năvodari

351
Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită cu demonstrații, la Năvodari - navodari-1364923699.jpg
În cursul zilei de ieri, în parcul central din orașul Năvodari, au avut loc manifestările dedicate Zilei Jandarmeriei Române. La acțiune au participat reprezentanții Jandarmeriei Constanța, ai primăriei, dar și consilieri locali. 

În fața unui public numeros, jandarmii au arătat că au pregătirea necesară pentru a se confrunta cu orice adversar și, indiferent de situația pe care o întâmpină în misiunile lor, au demonstrat în fața publicului năvodărean că nu pot fi învinși de niciun atacator. Cei mai mulți dintre membrii trupelor de intervenție au ani de pregătire în luptele marțiale, ba mai mult, unii dintre ei sunt foști campioni naționali la exerciții de autoapărare. 

Prin exercițiile efectuate, jandarmii au mai demonstrat că orice infractor care încearcă să fugă de la locul faptei poate fi prins de echipele de intervenție în timp rapid. 

Un alt episod întâlnit de jandarmi în misiunile lor este acela în care un grup de tineri, în stare de ebrietate, se comportă violent. 

Cei mai mici participanți la demonstrațiile jandarmilor s-au arătat extrem de impresionați de exercițiile acestora și au aplaudat timp îndelungat. 

Cu această ocazie, reprezentanții administrației locale din Năvodari au vorbit despre proiectele pe care le au în curs de desfășurare cu Jandarmeria. 

"Am aprobat un spațiu pentru Jandarmeria Română, vreau să vă spun că, începând cu următoarea lună, vom avea un detașament de 30 de jandarmi, oameni pregătiți care vor apăra atât bunurile noastre, cât și pe dumneavoastră", a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari. 

La rândul lui, prezent la eveniment, șeful Inspectoratului de Jandarmi, Costică Cojoc, a îndemnat năvodărenii să colaboreze cu oamenii legii.

La final, reprezentanții orașului Năvodari au primit diplome de excelență din partea Jandarmeriei Române pentru buna colaborare pe care au avut-o și pe care o vor avea în continuare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6843 secunde