Video ZIUA MARINEI 2017. Cum se combate imigrația ilegală pe mare

107
ZIUA MARINEI 2017. Cum se combate imigrația ilegală pe mare - untitled-1502789321.jpg
Navele Gărzii de Coastă au desfășurat un exercițiu de combatere a imigrației ilegale pe mare. Au fost observați oameni în apă și o ambarcațiune suspectă în timpul unei misiuni de supraveghere, după care a fost anunțată Autoritatea Română de Salvare a Vieților Omenești pe Mare (ARSVOM), care a trimis pentru intervenție o șalupă, iar navele MAI au escortat ambarcațiunea suspectă în port.

La miezul zilei a avut loc salutul cu trei elicoptere PUMA NAVAL, simultan cu defilarea navelor și salutul final. În această secvență au mai fost implicate o corvetă, o navă purtătoare de rachete, un dragor maritim, un monitor fluvial, o vedetă blindată fluvială, un remorcher multifuncțional și câte o navă de la Garda de Coastă, ISU și ARSVOM. 


După defilarea navelor dintr-o ambarcațiune rapidă s-au lansat la apă patru scafandri de luptă, care au fost recuperați din apă de un elicopter PUMA NAVAL prin procedeul RIG-ROPE, iar în timpul zborului, scafandrii au salutat publicul. După acest moment, la ora 12.20, publicul s-a bucurat de trecerea aviației civile, simultan cu defilarea velierelor. Muzica Militară a Forțelor Navale va încheia activitățile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6617 secunde