ZIUA POLIŢIEI/Ciucă: Poliţiştii sunt cei care oferă siguranţă, protecţie şi se află alături de oameni în momentele dificile

149728
ZIUA POLIŢIEI/Ciucă: Poliţiştii sunt cei care oferă siguranţă, protecţie şi se află alături de oameni în momentele dificile - ptq0mczoyxnoptljngyymmm0yzqxyjq4-1679735343.jpg
Poliţiştii sunt cei care oferă siguranţă, protecţie şi se află alături de oameni în momentele dificile, având un rol important în sistemul naţional de securitate, a transmis prim-ministrul Nicolae Ciucă înr-un mesaj adresat cu prilejul Zilei Poliţiei Române, scrie Agerpres. 


"Îi celebrăm astăzi, de Ziua Poliţiei Române, pe cei aflaţi în serviciul public al cetăţenilor, comunităţilor şi instituţiilor statului. Cu un rol important în sistemul naţional de securitate, poliţiştii sunt cei care oferă siguranţă, protecţie şi se află alături de oameni în momentele dificile. La fel ca în perioada gestionării pandemiei COVID-19, de la începutul războiului din Ucraina sunt elocvente dovezile profesionalismului şi dedicării. Modul în care poliţiştii au contribuit la gestionarea crizei umanitare generate de fluxul de ucraineni refugiaţi din calea războiului, alături de societatea civilă şi de celelalte instituţii ale statului, face ca Poliţia Română să fie o instituţie apreciată de partenerii europeni şi internaţionali", a afirmat Nicolae Ciucă.


Şeful Executivului subliniază nevoia adaptării Poliţiei Române la noile forme ale pericolelor şi infracţionalităţii pentru a răspunde aşteptărilor cetăţenilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4145 secunde