Zona Cireșica: atenție la marcajul benzilor de circulație

179
1
Zona Cireșica: atenție la marcajul benzilor de circulație - da1374191351-1379578660.jpg

Articole de la același autor

În zona Cireșica din municipiul Constanța se află strada Dispensarului, care face legătura între bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu. 


Cele mai multe accidente din această zonă s-au produs din cauza  indisciplinei pietonale și a nerespectării regulilor privind prioritatea de trecere. Pentru fluidizarea traficului și pentru a facilita circulația autovehiculelor de pe strada Dispensarului, în intersecție a fost amplasat un sens giratoriu. 


"Circulați cu viteză redusă și manifestați atenție sporită atunci când efectuați virajul în sensul giratoriu deoarece unii șoferi nu respectă marcajul de delimitare a benzilor de circulație. Atunci când în sens circulă un autovehicul din stânga dumneavoastră nu accelerați intenționat, reduceți viteza pentru a-i  facilita trecerea. Respectați întotdeauna regulile de prioritate pentru a evita producerea unor evenimente nedorite", precizează Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 




Comentează știrea

jan
19 septembrie 2013
lipsa de marcaje

tot pe aceasta strada se afla si o spalatorie si o mare lipsa de parcari.pietonii care folosesc aceasta strada sunt niste eroi.de ce ? pentru ca trotuarul de pe dreapta cum cobori in lapusneanu este ocupat de masini si nu-l pot folosi iar pe cel din stanga risca sa fie udati de angajatii spalatoriei.asa ca pietonii folosesc partea de carosabil.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7974 secunde