Amantul cu bani sau soțul sărac? Cine este încornoratul

738
Amantul cu bani sau soțul sărac? Cine este încornoratul - amantulcubani-1458678118.jpg

Articole recomandate

Un individ își suspecta soția că avea un alt bărbat. Într-o zi, se hotărî să vină acasă la o altă oră ca de obicei și a surprins-o în flagrant dormind cu alt bărbat. Scoase revolverul cu grijă, ca să nu-i trezeas-că, îl armă și când era gata să tragă primul glonț începu să se gândească.


În ultimul timp își dăduse seama că viața lui de bărbat căsătorit se îmbunătățise: soția nu-i mai cerea bani să cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate că apărea mereu cu o rochie nouă, o bijuterie nouă sau sandale la modă. Copiii schimbaseră școala publică din cartier cu o școală privată, într-un cartier elegant al orașului. 


Ca să nu mai spunem, de noua mașină pe care soția o achiziționase, în ciuda faptului că de patru ani nu-i mai crescuse salariul și de atunci a suspendat cota lunară pe care trebuia să i-o dea. Iar de provizii, ce să mai vorbim: niciodată nu a avut atâta abundență în casă ca în ulti-mele luni. Și plata luminii, a apei, a telefonului plus internetul, telefoanele mobile, ratele la cardurile de credit, de cât timp nici nu mai auzise vorbind despre ele.


Motivul era că soția lui era o combinație între Nicole Kidman, Catherine Zeta Jones și Elizabeth Hurley. O nebunie, delicioasă, apetisantă și atrăgătoare.


A pus arma înapoi cu aceeași grijă ca să nu-i trezească și a ieșit din cameră încetișor. S-a oprit în ușa salonului, a aprins o țigară, a reflectat un pic și și-a zis:
- Tipul plătește chiria, supermarketul, educația copiilor, facturile casei, mașina! Toate cheltuielile casei! Eu mă culc cu ea în fiecare zi…
Și, ieșind din casă, trase concluzia:
- La naiba! Totuși, încornoratul este el!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 21 Martie 2016
Stire din Fun : Cadou pentru ziua soțului
Luni, 21 Martie 2016
Stire din Fun : Soția, darnică peste măsură
Luni, 21 Martie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 21 Martie 2016
Stire din Fun : Cum să depășești un Porsche
Pagina a fost generata in 0.4204 secunde