Asta da nevastă deșteaptă!!

1072
Asta da nevastă deșteaptă!! - 145dd403d598027e231622ecad09ab18.jpg

Articole recomandate

Într-o zi, soțul vine de la serviciu și nu poate să bage mașina în garaj deoarece pe alee erau trântite bicicletele copiilor. Dă el să bage bicicletele în garaj, însă găsește jeep-ul deschis și câinele plin de noroi întins pe banchetă.
Intrigat din cale afară, intră în curte, unde, ce să vezi, copiii se zbenguiau într-o baltă de noroi. Fericire mare pe capul lor, nu mai vedeau nimic în jur, se jucau într-o larmă de nedescris cu furtunul. Ce să mai spunem de piscină, că și ea era aproape plină de noroi.
În sfârșit, ajunge el în bucătărie, dar și aici surprizele neplăcute se țineau lanț: geamul de la ușă era plin cu pălmuțe de ciocolată, clanța era îmbrăcată în felii de șuncă, iar gaura cheii era înfundată cu un cârnat.
În bucătărie, haos total: apa curgea, frigiderul era deschis și conținutul lui vărsat pe podea, farfurii și pahare murdare peste tot, iar pe masă, o baltă de suc. Nici pe jos nu se putea călca decât pe mâncarea cățelului sau prin conținutul borcanelor de murături.
Disperat de nebunia din locuință, începe să-și caute nevasta prin toată casa. Peste tot era însă un vacarm greu de imaginat… televizorul și calculatorul cu jocuri erau date la maximum...
Intră în baie, însă și acolo prosoapele pluteau pe podea într-o baltă de apă murdară, iar sulurile de hârtie igienică erau derulate pe pereți, prin cadă și pe mânerul de la ușă.
Cu nervii întinși la maximum, în sfârșit, își găsește nevasta în dormitor. Femeia era superrelaxată, cu o mască pe față și părul plin de bigudiuri. Citea o carte și asculta muzică cu căștile pe urechi.
Nevăzându-i să creadă ce-i văd ochii, o întreabă, printre dinți, ce s-a întâmplat? Ea îi răspunde calm:
- Îți aduci aminte că mereu când te întorceai acasă mă întrebai ce am făcut toată ziua, așa, în zeflemea și niciodată nu m-ai crezut cât de obosită eram? Eehh… uite, îți spun cu mâna pe inimă, astăzi mi-am luat și eu liber și chiar nu am făcut nimic!!!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Martie 2011
Stire din Fun : Barele cu icre de la perdele...
Joi, 24 Martie 2011
Stire din Fun : La agățat gagici pe chat (2)
Miercuri, 23 Martie 2011
Stire din Fun : La agățat gagici pe chat
Marţi, 22 Martie 2011
Stire din Fun : Moș Ion în trenul spre Brăila
Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Fun : Aventuri cu două vaci în capitalism
Vineri, 11 Martie 2011
Stire din Fun : Balada fetelor de altădată
Marţi, 08 Martie 2011
Stire din Fun : Ce face inginerul în Iad
Vineri, 04 Martie 2011
Stire din Fun : Doi preoți la plajă
Pagina a fost generata in 0.2632 secunde